Συχνές Ερωτήσεις

Τι να περιμένω από μία συνεδρία;

Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας ρεφλεξολογίας, αναμένετε μια εμπειρία ευεξίας, χαλάρωσης και ενεργοποίησης της φυσικής ενέργειας του σώματός σας. Η ρεφλεξολογία αποτελεί μια μοναδική τεχνική που επικεντρώνεται στην απαλή πίεση σε συγκεκριμένα σημεία των ποδιών σας, με σκοπό να ενθαρρύνει τη ροή ενέργειας και να βοηθήσει στην επίτευξη της εσωτερικής αρμονίας. Όταν προγραμματίσετε μια συνεδρία ρεφλεξολογίας, μπορείτε να περιμένετε τα ακόλουθα:  

  • Χαλάρωση: Μια συνεδρία ρεφλεξολογίας αρχίζει με την άνετη τοποθέτησή σας σε ένα κρεβάτι. Ο ρεφλεξολόγος θα ξεκινήσει να εφαρμόζει απαλές πιέσεις στα πόδια σας, προκαλώντας μια αίσθηση χαλάρωσης και άνεσης.
  • Αναζωογόνηση: Καθώς η συνεδρία εξελίσσεται, η αναζωογονητική αίσθηση ενδέχεται να ενταθεί. Οι πιέσεις σε συγκεκριμένα σημεία μπορούν να ενεργοποιήσουν τον οργανισμό σας και να βοηθήσουν στην ανακούφιση από το άγχος.
  • Ευεξία και ισορροπία: Η ρεφλεξολογία επιδιώκει να επαναφέρει την εσωτερική ισορροπία και ευεξία. Κατά τη διάρκεια και μετά τη συνεδρία, θα αισθανθείτε πιο χαλαρωμένοι, ανανεωμένοι και αναζωογονημένοι.
  • Ευαισθησία: Κατά τη διάρκεια της ρεφλεξολογίας, ενδέχεται να αισθανθείτε ευαισθησία σε ορισμένα σημεία των ποδιών. Αυτό είναι φυσιολογικό και υποδεικνύει περιοχές που μπορεί να χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή.
  • Συνειδητοποίηση: Η ρεφλεξολογία μπορεί να σας βοηθήσει να γίνετε πιο συνειδητοποιημένοι για το σώμα σας και τον τρόπο με τον οποίο αντιδρά στην αγωγή και το άγχος.

  Συνολικά, μια συνεδρία ρεφλεξολογίας είναι μια ευεργετική εμπειρία που αναζωογονεί το σώμα, τον νου και την ψυχή σας. Απολαύστε τη χαλάρωση, την ανανέωση και την εσωτερική αρμονία που μπορεί να σας προσφέρει.

Μετά τη θεραπεία, είναι πολύ πιθανό να αισθανθείτε εξαιρετικά χαλαροί. Ενώ βρίσκεστε σε αυτή την κατάσταση, το σώμα σας θα αποτοξινωθεί και μπορεί να αρχίσει να αυτοθεραπεύεται, να ανανεώνεται και να αναζωογονείται, γι 'αυτό είναι σημαντικό να ακολουθήσετε κάποιες συμβουλές για τη μετέπειτα φροντίδα σας ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη συνεδρία:

  • Πίνετε άφθονο νερό για να βοηθήσετε στην ενυδάτωση του σώματος και να βοηθήσετε στην έκπλυση των τοξινών από το σώμα.
  • Πάρτε το χαλαρά για το υπόλοιπο της ημέρας - ακούστε το σώμα σας!
  • Αποφύγετε διεγερτικά όπως τσάι, καφέ και αλκοόλ, θα μειώσουν την αποτελεσματικότητα της διαδικασία.
  • Τρώτε ελαφριά γεύματα για το υπόλοιπο της ημέρας.
  • Σημειώστε τυχόν αντιδράσεις που αντιμετωπίζετε για να με ενημερώσετε στο επόμενο ραντεβού.

Περιστασιακά, όταν το σώμα αρχίζει να αποβάλλει τις τοξίνες και να ρυθμίζει τις ορμόνες, μερικοί άνθρωποι μπορεί να εμφανίσουν συμπτώματα που μοιάζουν με κρυολόγημα, να αισθάνονται ήπια ναυτία ή πιο συναισθηματικά. Αυτό είναι ένα σημαντικό σημάδι ότι η ρεφλεξολογία λειτουργεί και το σώμα βρίσκεται στη διαδικασία αποτοξίνωσης και αυτοθεραπείας. Αυτές οι αντιδράσεις μειώνονται μέσα σε 24 - 48 ώρες


Γιατί να επιλέξω τη ρεφλεξολογία;

Οποιοσδήποτε από μωρά, παιδιά, αγχωμένους γονείς, σκληρά εργαζόμενους ενήλικες και ηλικιωμένους μπορεί να επωφεληθεί από τη Ρεφλεξολογία.

Στην σύγχρονη και απαιτητική καθημερινότητα, η φροντίδα της ψυχής και του σώματος αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη σημασία. Είναι εδώ που η ρεφλεξολογία εισέρχεται δυναμικά στη ζωή σας, προσφέροντας μια ολιστική προσέγγιση για την ευεξία σας.

Επιλέγοντας τη ρεφλεξολογία, επιλέγετε μια μη επεμβατική, αλλά αποτελεσματική μέθοδο για να αναζωογονήσετε την ενέργειά σας, να εξισορροπήσετε το νευρικό σας σύστημα και να ανακτήσετε την εσωτερική σας αρμονία. Ανακαλύψτε τα οφέλη της βαθιάς χαλάρωσης, της ανακούφισης από το άγχος και της αύξησης της ευεξίας που προσφέρει η ρεφλεξολογία.

Για γενική συντήρηση και ευεξία, συνιστάται να κάνετε μια συνεδρία ρεφλεξολογίας μία φορά κάθε 4 εβδομάδες. Αυτό θα επιτρέψει στο μυαλό και το σώμα σας να αυτοθεραπευτούν και να βρίσκουν ισορροπία σε σταθερή βάση, βοηθώντας σας να σας κρατήσει σε καλό δρόμο τόσο ψυχικά όσο και σωματικά.

Εάν προσπαθείτε να αντιμετωπίσετε μια κατάσταση υγείας όπως μια πεπτική διαταραχή, άγχος, πονοκεφάλους, ορμονικά προβλήματα ή μια χρόνια διαταραχή, τότε συνήθως συνιστάται δύο συνεδρίες ρεφλεξολογίας δύο φορές την εβδομάδα για 2 εβδομάδες και μία συνεδρία για περίπου 6 εβδομάδες, ώστε να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα, να ηρεμήσετε το νευρικό σας σύστημα και να ρυθμίσετε την κυκλοφορία σας για τη μέγιστη βελτίωση των συμπτωμάτων.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι δεν χρειάζεται να έχετε κακή υγεία για να επωφεληθείτε από τη ρεφλεξολογία. Μπορεί να βοηθήσει τον καθένα ώστε να διατηρήσει καλή υγεία.

Επιλέξτε τη ρεφλεξολογία και χαρίστε στον εαυτό σας την αγκαλιά που χρειάζεται για να ακτινοβολήσετε από μέσα προς τα έξω!


Τι να φοράω;

Για τη συνεδρία της ρεφλεξολογίας, σας προτείνω να επιλέξετε άνετα και χαλαρά ρούχα. Αυτό θα διευκολύνει την διαδικασία και θα σας επιτρέψει να απολαύσετε τη θεραπευτική εμπειρία με άνεση!

Θα παραμείνετε πλήρως ντυμένοι, απλά πρέπει να είστε σε θέση να βγάλετε τα παπούτσια και τις κάλτσες σας, ώστε να μπορώ να έχω πρόσβαση στα πόδια και τις γάμπες σας.


Μπορώ να κάνω μόνο μία συνεδρία;

Φυσικά!  Η ρεφλεξολογία είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να χαλαρώσετε. Μετά από μία μόνο συνεδρία, πολλοί άνθρωποι λένε ότι αισθάνθηκαν πιο ήρεμοι, κοιμήθηκαν καλύτερα και βίωσαν ένα αίσθημα ευεξίας.